Vârful Negoiu

Vârful Negoiu este un vârf montan situat în Masivul Făgărașjudețul Sibiu. Cu o altitudine de 2.535 metri, Negoiu este al doilea ca înălțime în România, fiind devansat doar de Vârful Moldoveanu, altitudine 2.544 de metri. Până în perioada interbelică era considerat cel mai înalt vârf din Carpați, exceptând Masivul Tatra.

Vezi mai mult

Cascada Serbota

Cascada Serbota (20m) după multe păreri cea mai frumoasă cădere de apă din Făgăraș, se află la cca. 1410m în apropierea cabanei Negoiu. Se poate accesa de pe traseul: Porumbacu - Cabana Negoiu

Vezi mai mult

Lacul Călțun

Lacul Călțun este un lac glaciar situat la nord-est de vârful Negoiu din Munții Făgăraș, la jumătatea drumului dintre cabana Negoiu și cabana Bâlea Lac, în căldarea Călțun, la poalele Vârfului Călțun. Lacul este situat la altitudinea de 2 135 m, are suprafața de 7 751 m², iar adâncimea maximă de 11,8 m.

Vezi mai mult

Cariera de marmură

Cariera de marmură aflată pe drumul ce duce de la Porumbacu de Sus la cabana Negoiu, pe cursul râului Porumbacu.

Castelul de lut

„Povestea noastră începe în anul 2014, atunci când, osteniți de zarva unui oraș prea aglomerat, am făcut schimbarea vieții noastre, schimbare care urma să transforme un vis îndepărtat într-o realitate actuală. Am concentrat pasiunea noastră pentru călătorie și setea de cunoaștere într-un concept final numit: Castelul de Lut Valea Zânelor.”

Vezi mai mult

Povestea calendarului

Acest parc tematic este locul perfect pentru a petrece o după-amiază alături de copii. Veți descoperi surprizele fiecărei luni calendaristice iar cei mici vor învăța despre obiceiurile specifice fiecărei perioade a anului.

Vezi mai mult

Ferma vedetelor

Ferma unde s-a filmat cea de-a treia ediție a concursului de la ProTV - Ferma Vedetelor (2018).

Vezi mai mult
Sari la conținut